Jack Wolfskin Eclipse

Rehellinen tuotearvostelu: Jack Wolfskin Eclipse III vaellusteltta

Jack Wolfskin Eclipse III

 • Kolmen vuodenajan majoite
 • Kolmen hengen malli
 • Kupoliteltta
 • Lasikuitukaaret 8,5 mm
 • Pintamateriaalin vesipilariarvo 4000mm, pohjan 10 000mm
Jack Wolfskin Eclipse

Jack Wolfskin Eclipse III  on monipuolinen ja luotettava vaellusteltta, joka tarjoaa erinomaisen suojan haastavissa sääolosuhteissa.

Yksi teltan ehdottomista vahvuuksista on sen vedenpitävyys. Eclipse III on varustettu korkealaatuisella ja kestävällä polyesterikankaalla, jossa on erinomainen vesipilariarvo. Teltan 5000 mm vesipilariarvo takaa erinomaisen suojan rankkasateessa ja kosteissa olosuhteissa. Lisäksi teltassa on teipatut saumat, jotka estävät veden tunkeutumisen sisään saumojen kautta. Tämä tekee teltasta erittäin luotettavan ja vedenpitävän vaikeissakin sääolosuhteissa, jolloin voit nauttia mukavasta ja kuivasta yöunesta.

Toinen positiivinen puoli on teltan tilavuus ja käytännöllinen muotoilu. Eclipse III tarjoaa riittävästi tilaa kolmelle henkilölle ja kaikille varusteille. Sen korkea sisätila mahdollistaa pystyssä seisomisen, mikä tekee oleskelusta teltassa mukavaa ja miellyttävää. Teltassa on myös kaksi eteistilaa, jotka tarjoavat lisätilaa ja säilytysmahdollisuuksia. Näin voit pitää varusteesi järjestyksessä ja suojassa kosteudelta.

Rakenteellisesti Eclipse III on erittäin vakaasti suunniteltu. Siinä on vahvat alumiinikepit, jotka takaavat tukevan ja kestävän rakenteen. Tämä on erityisen tärkeää tuulisissa olosuhteissa, jolloin teltan on kestettävä voimakasta tuulta ja pysyttävä pystyssä. Eclipse III:n rakenteellinen vakaus ja tuulenkestävyys ovat erinomaisia ominaisuuksia, jotka takaavat sinulle turvallisen ja miellyttävän ympäristön.

Eclipse III voi tosin olla hieman painava muihin vaellusteltoihin verrattuna. Tämä voi olla haittapuoli, jos suunnittelet pitkiä vaelluksia tai tarvitset erittäin kevyitä varusteita. Toisaalta, jos et aio kantaa telttaa pitkiä matkoja, sen paino ei välttämättä ole ongelma.

Toiseksi, teltan pystyttäminen voi olla hieman haastavaa ensikertalaisille. Teltassa on useita tukikeppejä ja osia, jotka on liitettävä yhteen. Tämä vaatii hieman harjoittelua ja totuttelua. On kuitenkin syytä huomata, että kun olet oppinut teltan pystyttämisen, se on nopea ja helppo tehtävä!

Yhteenvetona voidaan todeta, että Jack Wolfskin Eclipse III on erinomainen valinta vaeltajille ja retkeilijöille, jotka etsivät luotettavaa ja vedenpitävää telttaa haastaviin sääolosuhteisiin. Sen kestävä rakenne, vedenpitävyys ja tilavuus tarjoavat mukavan ja turvallisen suojan sateessa ja kosteudessa. Vaikka teltan paino ja pystyttäminen voivat olla hieman hankalia, sen laadukkaat ominaisuudet tekevät siitä harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon ulkoilmaelämään.

Osta, koska:
 • Erinomainen vedenpitävyys ja säänkestävyys
 • Kestävä rakenne ja korkealaatuiset materiaalit
 • Tilava sisätila tarjoaa mukavan oleskelu- ja nukkumatilan
 • Hyvä ilmanvaihto ja ilmastointi
 • Kompakti koko ja kevyt paino helpottavat kuljettamista
 • Laadukkaat vetoketjut ja lisävarusteet
Älä osta, koska:
 • Korkea hinta verrattuna joihinkin toisiin telttoihin
 • Pystyttäminen voi olla hieman haastavaa ensikertalaisille
Jack Wolfskin Eclipse III
Scandinavian outdoor
349 €

Eikö tämä teltta ole sinua varten?

Lue jättiartikkelimme parhaista vaellusteltoista, jonne olemme koonneet parhaat 2, 3 ja neljän hengen teltat kaikkiin vuodenaikoihin vaellukseen ja retkeilyyn:

Saattaisit pitää myös näistä artikkeleista