Ulkoilutakki

Paras ulkoilutakki – Vertailussa naisten ja miesten takit retkeilyyn ja ulkoiluun

Ulkoilutakin valinta voi olla haastava tehtävä, kun tarjolla on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia. Oikean ulkoilutakin valitseminen on kuitenkin ratkaisevan tärkeää, jotta voit nauttia mukavasta kokemuksesta ulkoillessasi eri sääolosuhteissa ja eri vuodenaikoina.

Kun suunnittelet seikkailuja luonnossa, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten sääolosuhteet, käyttötarkoitus, liikkumisen aktiivisuustaso ja henkilökohtaiset mieltymykset.

Tässä vertailuartikkelissa tarkastelemme huolellisesti erilaisia ulkoilutakkeja ja niiden ominaisuuksia, jotta voimme auttaa sinua tekemään oikean valinnan, kun etsit juuri sinulle sopivaa takkia ulkoiluun.

Olemme poimineet parhaat miesten ja naisten takit kolmesta eri kategoriasta: Retkeilytakit, ulkoilutakit ja treenitakit.

Mennäänpä siis asiaan!

Parhaat naisten ja miesten ulkoilutakit

Parhaat retkeilytakit

Vaellus
Miesten
 • Hengittää hyvin, mutta suojaa kuitenkin tuulelta ja kuivuu nopeasti
 • Sopii käytettäväksi ympäri vuoden
 • Joustava
 • Hyvin sijoitetut taskut
 • Käytännöllinen tunnellimallinen huppu
Fjällräven Keb Jacket

Fjällräven Keb Jacket M on retkeilytakki miehille, joka on suunniteltu tarjoamaan toiminnallisuutta ja mukavuutta retkeilijöille ja ulkoilijoille. Takki hyödyntää perinteistä puuvillapolyesteriä ja joustopaneeleita sekä G-1000-kangasta, joka hengittää hyvin, suojaa tuulelta ja kuivuu nopeasti. Tämä takki soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden eri alus- ja välikerrosten kanssa, ja se sopii sekä arkipäivän aktiviteetteihin että vaelluksille.

Takin yläselässä käytetty joustava kangas parantaa liikkuvuutta, mikä on erityisen tärkeää aktiivisessa retkeilyssä. Lisäksi takissa on hyvin sijoitetut suuret rintataskut ja pieni sisätasku, jotka tarjoavat kätevän säilytystilan retkeilytarvikkeille. Helmakiristys ja tarranauhoilla säädettävät hihansuut mahdollistavat takin istuvuuden säätämisen tarpeen mukaan.

Huppu on tunnelimallinen ja tarjoaa erinomaisen suojan kylmältä tuulelta. Sitä voi myös taittaa kaksinkerroin, kun täysi suojan ei ole tarpeen, mikä lisää käyttömukavuutta. Lisäksi kainaloiden alla olevat kaksisuuntaiset vetoketjut toimivat tehokkaina tuuletusaukkoina, mikä auttaa pitämään olon mukavan myös aktiivisessa liikkumisessa.

Yksi Fjällräven Keb Jacketin erityispiirteistä on sen kyllästäminen mehiläisvahalla. Tämä parantaa takin tuulenpitävyyttä, nopeuttaa sen kuivumista ja suojaa kulutukselta. Suosittelemme hankkimaan mukaan paketin Greenland Waxia, jotta voit uusia käsittelyn kotikonstein, kun se kuluu pois.

Keb Jacket kuuluu tekniseen Keb-tuoteperheeseen, joka yhdistää perinteiset jämäkät materiaalit, fiksut leikkaukset ja joustavat paneelit. Takin paino on 700.0 grammaa, mikä tekee siitä melko kevyen ja helppokäyttöisen ulkoilutakin.

Keb Jacket M tarjoaa monia hyviä ominaisuuksia retkeilijöille ja ulkoilijoille. Se tarjoaa toiminnallisuutta, hyvää istuvuutta ja suojaa sään vaihteluilta. G-1000-kangas on luotettava ja kestävä materiaali, ja joustavat paneelit parantavat liikkumavapautta. Suuret taskut ja hyvät säätömahdollisuudet tekevät tästä takista käytännöllisen ja mukavan valinnan erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin.

Mahdolliset huonot puolet liittyvät lähinnä henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Jotkut saattavat kaivata enemmän modernia teknologiaa, kuten vedenkestäviä kalvoja, joita tämä takki ei tarjoa. Lisäksi takin mehiläisvahakäsittely vaatii huoltoa, ja sen tehokkuus voi kulua ajan myötä, vaikka sen voi uusia helposti Greenland Waxilla.

Kaiken kaikkiaan Fjällräven Keb Jacket M on laadukas ja toimiva retkeilytakki, joka sopii monenlaiseen ulkoiluun ja retkeilyyn. Se tarjoaa perinteisen ja kestävän vaihtoehdon retkeilijöille, jotka arvostavat luonnonläheisiä materiaaleja ja hyvää käyttömukavuutta.

Osta, koska:

 • Hengittää hyvin, mutta suojaa kuitenkin tuulelta ja kuivuu nopeasti
 • Sopii käytettäväksi ympäri vuoden
 • Joustava
 • Hyvin sijoitetut taskut
 • Käytännöllinen tunnellimallinen huppu

Älä osta, koska:

 • Arvokas
 • Mehiläisvahakäsittely vaatii huoltoa
Fjällräven Keb Jacket M
Scandinavian outdoor
279 €
Naisten
 • Tuulenpitävä ja joustava
 • Käytännölliset taskut
 • Tunnelimallinen huppu
 • Tehty naisen mittoihin sopivaksi
 • Ympäristöystävällinen

Lundhags Authentic Ws Jacket on naisten retkeilytakki, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän toiminnallisuutta ja mukavuutta ulkoilijoille ja retkeilijöille. Tämä takki on suunniteltu erityisesti naisille, ja se tarjoaa teknisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua nauttimaan ulkona liikkumisesta kaikissa sääolosuhteissa.

Takin materiaalina käytetään WindStretch-kangasta, joka on tuulenpitävää ja samalla joustavaa, mikä antaa sinulle liikkumavapauden ja suojaa tuulta vastaan. Tämä tekee takista erinomaisen valinnan erilaisiin aktiivisiin ulkoiluharrastuksiin, kuten vaelluksiin, patikointiin tai retkeilyyn.

Takissa on hyvin suunniteltuja yksityiskohtia, jotka parantavat sen toimivuutta. Siinä on käytännölliset vetoketjulliset rintataskut ja sivutaskut, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa retkeilytarvikkeille ja muille tarpeellisille esineille. Takin helmaa ja hihansuita voi säätää tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa istuvuuden säätämisen eri sääolosuhteissa.

Huppu on suunniteltu suojaamaan sinua kylmältä ja tuulelta, ja sen säätömahdollisuudet takaavat mukavan istuvuuden. Hupun tunnelimainen muotoilu mahdollistaa sen taittamisen kaksinkerroin, kun et tarvitse täyttä suojaa, mikä lisää käyttömukavuutta.

Takin erityinen WS-ominaisuus tarkoittaa, että se on suunniteltu erityisesti naisten mitoitusta ja anatomialle sopivaksi. Tämä tekee siitä istuvan ja mukavan päällä, mikä on tärkeää aktiivisessa liikkumisessa ja ulkoiluharrastuksissa.

Yksi mielenkiintoinen ominaisuus on takin Eco-Shell-materiaalin veden- ja tuulenkestävyys, mikä tekee siitä erittäin soveltuvan käytettäväksi vaihtelevissa sääolosuhteissa ja sateen yllättäessä. Lisäksi takin pintakäsittely on fluorivapaa, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan.

Yhteenvetona Lundhags Authentic Ws Jacket on laadukas ja toiminnallinen retkeilytakki naisille. Se tarjoaa hyvän suojan tuulta ja säätä vastaan, samalla kun sen joustava rakenne ja hyvin suunnitellut yksityiskohdat takaavat mukavan käyttömukavuuden aktiivisessa ulkoilussa. Lisäksi sen WS-ominaisuudet ja Eco-Shell-materiaali tekevät siitä erityisen houkuttelevan vaihteleviin sääolosuhteisiin. Lundhags Authentic Ws jacket on luotettava kumppani kaikissa retkeilyseikkailuissasi.

Osta, koska:

 • Tuulenpitävä ja joustava
 • Käytännölliset taskut
 • Tunnelimallinen huppu
 • Tehty naisen mittoihin sopivaksi
 • Ympäristöystävällinen

Älä osta, koska:

 • Ei sovi todella kylmiin olosuhteisiin
Lundhags Authentic Ws Jacket
Scandinavian Outdoor
119 €

parhaat ulkoilutakit

Ulkoilutakki
Miesten
 • Toiminnallinen ja mukava takki
 • Sopii erinomaisesti ulkoiluun, vaellukseen ja hiihtoon
 • Joustava ja kehoon mukautuva kangas
 • Hyvä tuulen- ja vedenhylkimisominaisuus
 • Käytännölliset taskut
 • Irrotettava huppu
 • Hengittävä
Halti pallas

Halti Pallas II M X-Stretch Jacket on miesten softshell-takki, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän toiminnallisuutta ja mukavuutta ulkoilijoille ja aktiiviliikkujille. Tämä takki on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja liikkumavapautta erilaisissa ulkoiluharrastuksissa, kuten vaelluksilla, retkillä ja hiihdossa.

Takin materiaalina käytetään X-Stretch-kangasta, joka on erittäin joustavaa ja mukautuu hyvin kehon liikkeisiin. Tämä tekee takista erinomaisen valinnan aktiivisille liikkujille, jotka tarvitsevat takiltaan joustavuutta ja istuvuutta. X-Stretch-kangas tarjoaa myös hyvän tuulen- ja vedenhylkivyysominaisuuden, joka tekee siitä käyttökelpoisen monenlaisissa sääolosuhteissa.

Halti Pallas II M X-Stretch Jacket -takissa on suunniteltu käytännöllisiä yksityiskohtia, jotka tekevät siitä kätevän ulkoilutakin. Takissa on vetoketjulliset rintataskut ja sivutaskut, jotka tarjoavat kätevän säilytystilan retkeilytarvikkeille ja muille tarpeellisille esineille. Lisäksi takin helmaa ja hihansuita voi säätää tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa takin istuvuuden muokkaamisen eri tilanteisiin sopivaksi.

Huppu tarjoaa suojaa kylmältä ja tuulelta, ja sen säätömahdollisuudet takaavat mukavan istuvuuden. Huppu on irrotettavissa, mikä antaa joustavuutta takin käytössä eri sääolosuhteissa. Tämä tekee takista monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin ulkoiluharrastuksiin.

Yksi takin mielenkiintoisista ominaisuuksista on sen hengittävyys, joka mahdollistaa kosteuden haihtumisen takista ja pitää sinut kuivana ja mukavana aktiivisen liikkumisen aikana. Tämä on erityisen tärkeää fyysisissä aktiviteeteissa, kuten vaelluksilla tai hiihdossa, jolloin keho tuottaa enemmän lämpöä.

Takista on vaikeaa keksiä huonoja puolia. Se riippuu paljon siitä, kuka takkia käyttää ja missä olosuhteissa. Sen voisi mainita, että vaikka takissa on hyvä tuulen- ja vedenhylkivyysominaisuus, se ei välttämättä tarjoa täydellistä vedenpitävyyttä rankkasateissa tai kosteissa olosuhteissa. Jos siis suunnittelet retkiä tai aktiviteetteja erityisen märissä sääolosuhteissa, saatat tarvita lisäsuojaa sadetakista tai kuoritakista.

Halti Pallas II M X-Stretch Jacket -softshell-takki on luotettava ja toimiva valinta miehille, jotka nauttivat aktiivisesta ulkoilusta ja vaativat takiltaan liikkumavapautta ja joustavuutta. Sen joustava X-Stretch-kangas, käytännölliset yksityiskohdat ja irrotettava huppu tekevät siitä monipuolisen takin erilaisiin ulkoiluharrastuksiin ja sääolosuhteisiin. Halti Pallas II M X-Stretch Jacket on luotettava ja mukava kumppani kaikissa ulkoiluseikkailuissasi.

Osta, koska:

 • Toiminnallinen ja mukava takki
 • Sopii erinomaisesti ulkoiluun, vaellukseen ja hiihtoon
 • Joustava ja kehoon mukautuva kangas
 • Hyvä tuulen- ja vedenhylkimisominaisuus
 • Käytännölliset taskut
 • Irrotettava huppu
 • Hengittävä

Älä osta, koska:

 • Ei sovi rankkasateeseen
 • Ei sovi erittäin kylmiin olosuhteisiin
Halti Pallas II M X-Stretch Jacket
Scandinavian outdoor
109 €
Naisten
 • Joustava ja mukautuu kehon liikkeisiin
 • Käytännölliset taskut
 • Kätevä, irrotettava huppu
 • Hengittävä

Halti Pallas II W Stretch Jacket on naisten softshell-takki, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän toiminnallisuutta ja mukavuutta ulkoilijoille ja aktiiviliikkujille. Tämä takki on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja liikkumavapautta erilaisissa ulkoiluharrastuksissa, kuten vaelluksilla, retkillä ja hiihdossa.

Takin materiaalina käytetään X-Stretch-kangasta, joka on erittäin joustavaa ja mukautuu hyvin kehon liikkeisiin. Tämä tekee takista erinomaisen valinnan aktiivisille naisille, jotka tarvitsevat takiltaan joustavuutta ja istuvuutta. X-Stretch-kangas tarjoaa myös hyvän tuulen- ja vedenhylkivyysominaisuuden, joka tekee siitä käyttökelpoisen monenlaisissa sääolosuhteissa.

Halti Pallas II W Stretch Jacket -takissa on suunniteltu käytännöllisiä yksityiskohtia, jotka tekevät siitä kätevän ulkoilutakin. Takissa on vetoketjulliset rintataskut ja sivutaskut, jotka tarjoavat kätevän säilytystilan retkeilytarvikkeille ja muille tarpeellisille esineille. Lisäksi takin helmaa ja hihansuita voi säätää tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa takin istuvuuden muokkaamisen eri tilanteisiin sopivaksi.

Huppu tarjoaa suojaa kylmältä ja tuulelta, ja sen säätömahdollisuudet takaavat mukavan istuvuuden. Huppu on irrotettavissa, mikä antaa joustavuutta takin käytössä eri sääolosuhteissa. Tämä tekee takista monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin ulkoiluharrastuksiin.

Yksi takin mielenkiintoisista ominaisuuksista on sen hengittävyys, joka mahdollistaa kosteuden haihtumisen takista ja pitää sinut kuivana ja mukavana aktiivisen liikkumisen aikana. Tämä on erityisen tärkeää fyysisissä aktiviteeteissa, kuten vaelluksilla tai hiihdossa, jolloin keho tuottaa enemmän lämpöä.

Mahdollisia huonoja puolia takissa on takin vedenpitävyys: Softshell-takit eivät yleensä tarjoa täydellistä vedenpitävyyttä rankkasateissa tai kosteissa olosuhteissa. Jos suunnittelet retkiä erityisen märissä sääolosuhteissa, saatat tarvita lisäsuojaa sadetakista tai kuoritakista.

Softshell-takit ovat kevyitä ja hengittäviä, mutta ne eivät tarjoa samaa lämmöneristystä kuin esimerkiksi untuva- tai toppatakit. Jos suunnittelet retkiä erittäin kylmiin olosuhteisiin, saatat tarvita lisäksi lämpimän välikerroksen tai eristetakin.

On tärkeää muistaa, että takin huonot puolet ovat usein henkilökohtaisia ja riippuvat käyttäjän tarpeista ja odotuksista. Lopullinen päätös takin sopivuudesta riippuu aina yksilöllisistä mieltymyksistä ja käyttötarkoituksesta.

Halti Pallas II W Stretch Jacket -softshell-takki on luotettava ja toimiva valinta naisille, jotka nauttivat aktiivisesta ulkoilusta ja vaativat takiltaan liikkumavapautta ja joustavuutta. Sen joustava X-Stretch-kangas, käytännölliset yksityiskohdat ja irrotettava huppu tekevät siitä monipuolisen takin erilaisiin ulkoiluharrastuksiin ja sääolosuhteisiin. Halti Pallas II W Stretch Jacket on luotettava ja mukava kumppani kaikissa ulkoiluseikkailuissasi.

Osta, koska:

 • Joustava ja mukautuu kehon liikkeisiin
 • Käytännölliset taskut
 • Kätevä, irrotettava huppu
 • Hengittävä

Älä osta, koska:

 • Ei täydellisen vedenpitävä
 • Ei sovi todella kylmiin olosuhteisiin
Halti Pallas II W Stretch Jacket
Scandinavian Outdoor
109 €

Parhaat treenitakit

Treenitakki
Miesten
 • Helppo ja hyvä takki kerrospukeutumiseen ja urheiluun
 • Säädettävä huppu
 • Kätevät käsienlämmittelytaskut
 • Hengittävä
 • Minimalistinen ja kevyt takki
Rab Men's Vital Hoody

Rab Men’s Vital Hoody on miesten tuulenpitävä takki, joka tarjoaa hyvän suojan viimalta ja tuulelta aktiivisissa ulkoiluharrastuksissa. Tämä kevyt ja kompakti takki on suunniteltu tarjoamaan helpon kerrospukeutumisvaihtoehdon, joka tarjoaa suojaa vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Takin materiaalina käytetään polyesteriä, joka on tuulenpitävää ja hengittävää. Tämä tekee takista erinomaisen valinnan aktiivisille ulkoilijoille, jotka tarvitsevat suojaavaa kerrosta liikkumisen aikana. Polyesterikangas on myös kevyt ja kompakti, joten takki on helppo ottaa mukaan retkille ja seikkailuille.

Rab Men’s Vital Hoodyssä on hyvin suunnitellut yksityiskohdat, jotka parantavat sen käytettävyyttä. Siinä on säädettävä huppu, joka suojaa päätä ja kasvoja viimalta. Hupun kiristysmahdollisuus takaavat mukavan istuvuuden eri tilanteissa.

Takin edessä on vetoketju, joka mahdollistaa ilmanvaihdon säätämisen tarpeen mukaan. Lisäksi takissa on vetoketjulliset käsienlämmittelytaskut ja rintatasku, jotka tarjoavat kätevän säilytystilan pientarvikkeille ja käsille.

Rab Men’s Vital Hoody on suunniteltu minimalistiseksi ja kevyeksi takiksi, mikä tekee siitä erityisen sopivan käytettäväksi aktiivisessa liikkumisessa ja ulkoiluharrastuksissa. Se tarjoaa hyvän suojan viimalta ja tuulelta, ja sen hengittävä materiaali mahdollistaa kosteuden haihtumisen takista.

Mahdollisina huonoina puolina voisi mainita rajoitetun sateenkestävyyden: Vaikka takki on tuulenpitävä, sen sadekestävyys voi olla rajallinen rankemmissa sateissa. Tämä takki onkin parhaimmillaan kuivissa sääolosuhteissa tai kevyemmissä sateissa. Jos suunnittelet retkiä tai aktiviteetteja rankemmassa sadesäässä, kannattaa harkita vedenpitävämpää vaihtoehtoa.

Rab Men’s Vital Hoody on myös kevyt ja tarkoitettu enemmänkin suojaamaan viimalta kuin tarjoamaan lämmöneristystä. Jos siis etsit takkia erittäin kylmiin olosuhteisiin, saatat tarvita lisäksi lämpimän välikerroksen tai eristetakin.

Joillekin käyttäjille huppu saattaa tuntua hieman suurelta tai löysältä. Hupun kiristysmahdollisuus voi auttaa parantamaan istuvuutta, mutta se saattaa kuitenkin olla harkitsemisen arvoinen seikka.

Kaiken kaikkiaan Rab Men’s Vital Hoody on kevyt ja toiminnallinen tuulenpitävä takki, joka tarjoaa hyvän suojan viimalta ja tuulelta. Sen hengittävä materiaali ja säädettävä huppu tekevät siitä sopivan vaihtoehdon aktiivisille ulkoilijoille. Huomioi kuitenkin sen rajoitetumpi sadekestävyys ja eristämättömyys, kun harkitset sen sopivuutta omiin ulkoilutarpeisiisi. Lopullinen päätös takin sopivuudesta riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä ja käyttötarkoituksesta.

Osta, koska:

 • Helppo ja hyvä takki kerrospukeutumiseen ja urheiluun
 • Säädettävä huppu
 • Kätevät käsienlämmittelytaskut
 • Hengittävä
 • Minimalistinen ja kevyt takki

Älä osta, koska:

 • Rajoitettu sateenkestävyys
 • Ei kovin hyvä lämmöneristys
 • Suurehko huppu
Rab Men's Vital Hoody
Scandinavian Outdoor
100 €
Naisten
 • Kevyt ja toiminnallinen takki, joka sopii aktiiviselle ulkoilijalle
 • Kevyt ja helppo kantaa mukana
 • Hengittävä kangas
 • Säädettävä huppu
 • Vetoketju, joka helpottaa ilmanvaihtoa
 • Minimalistinen ja kevyt takki

Haglöfs Women’s L.I.M Shield Hood on naisten tuulenpitävä takki, joka tarjoaa kevyen ja toiminnallisen vaihtoehdon aktiivisille ulkoilijoille. Tämä takki on suunniteltu tarjoamaan suojaa viimalta ja tuulelta, samalla kun se on kevyt ja helppo ottaa mukaan retkille ja seikkailuille.

Takin materiaalina käytetään Haglöfsin L.I.M Shield -kangasta, joka on erityisen kestävää ja tuulenpitävää. Tämä tekee takista erinomaisen valinnan aktiivisille naisille, jotka tarvitsevat suojaavaa kerrosta liikkumisen aikana. L.I.M Shield -kangas on myös hengittävää, mikä auttaa pitämään olon mukavana aktiivisen liikkumisen aikana.

Haglöfs Women’s L.I.M Shield Hood -takissa on suunniteltu käytännöllisiä yksityiskohtia, jotka tekevät siitä kätevän ulkoilutakin. Siinä on säädettävä huppu, joka suojaa päätä ja kasvoja viimalta. Hupun kiristysmahdollisuus takaavat mukavan istuvuuden eri tilanteissa.

Takin edessä on vetoketju, joka mahdollistaa ilmanvaihdon säätämisen tarpeen mukaan. Lisäksi takissa on vetoketjulliset käsienlämmittelytaskut ja rintatasku, jotka tarjoavat kätevän säilytystilan pientarvikkeille ja käsille.

Haglöfs Women’s L.I.M Shield Hood on suunniteltu minimalistiseksi ja kevyeksi takiksi, mikä tekee siitä erityisen sopivan käytettäväksi aktiivisessa liikkumisessa ja ulkoiluharrastuksissa. Se tarjoaa hyvän suojan viimalta ja tuulelta, ja sen hengittävä materiaali mahdollistaa kosteuden haihtumisen takista.

Mahdollisina huomoina puolina mainitsemme sateenkestävyyden ja eristeettömyyden: Vaikka takki on tuulenpitävä, sen sadekestävyys voi olla rajallinen rankemmissa sateissa. Tämä takki onkin parhaimmillaan kuivissa sääolosuhteissa tai kevyemmässä sateessa. Jos suunnittelet retkiä tai aktiviteetteja rankemmassa sadesäässä, kannattaa harkita vedenpitävämpää vaihtoehtoa.

Haglöfs Women’s L.I.M Shield Hood on kevyt ja tarkoitettu enemmänkin suojaamaan viimalta kuin tarjoamaan lämmöneristystä. Jos etsit takkia erittäin kylmiin olosuhteisiin, saatat tarvita lisäksi lämpimän välikerroksen tai eristetakin.

Kaiken kaikkiaan Haglöfs Women’s L.I.M Shield Hood on kevyt ja toiminnallinen tuulenpitävä takki, joka tarjoaa hyvän suojan viimalta ja tuulelta. Sen hengittävä materiaali ja säädettävä huppu tekevät siitä sopivan vaihtoehdon aktiivisille naisille!

Osta, koska:

 • Kevyt ja toiminnallinen takki, joka sopii aktiiviselle ulkoilijalle
 • Kevyt ja helppo kantaa mukana
 • Hengittävä kangas
 • Säädettävä huppu
 • Vetoketju, joka helpottaa ilmanvaihtoa
 • Minimalistinen ja kevyt takki

Älä osta, koska:

 • Ei kovin hyvä lämmöneristys
 • Rajallinen sateenkestävyys kovassa sateessa
Haglöfs Women's L.I.M. Shield Hood
Scandinavian Outdoor
139 €

Toivottavasti löysit listaltamme sinulle sopivan ulkoilutakin tarkoituksiisi sopivaksi! Toivotamme sinulle leppoisaa ja rentoa ulkoilua!

Saattaisit pitää myös näistä artikkeleista